Part Forana 13/04/2022

Les obres del carrer del Càrritx de Pollença es reinicien amb normalitat després de la troballa de restes òssies

Les tasques ja van descobrir vestigis d'una necròpolis islàmica del segle XII-XIII el 2018

ARA Balears
1 min
Restes òsses trobades aquesta setmana al carrer Càrritx de Pollença

Les obres del carrer del Càrritx de Pollença s'han reiniciat amb normalitat, després que el Departament de Patrimoni del Consell paralitzàs les tasques a causa de la troballa de restes òssies humanes durant l'alçament del sòl. Ara, l'Ajuntament de Pollença ha posat a disposició un arqueòleg per fer-ne el control i el batle del municipi, Tomeu Cifre, ha expressat que es tracta d'un tema "resolt" i que les feines "continuen a bon ritme", segons ha declarat a aquest diari.

En concret, es tracta de les obres d'empedrat del carrer de la Pescateria i allà on el 2018 es va fer una troballa arqueològica d'una necròpolis islàmica del segle XII-XIII, que ja va ser excavada. En aquell moment també es van trobar material ceràmic i monedes de l'època. Ara, s'ha descobert un altre os que podria ser de la mateixa època.

Les obres al carrer Càrritx de Pollença

Per part seva, el principal partit de l'oposició, Junts Avançam, havia exigit anteriorment al Consell Insular que aturàs les obres per manca de control arqueològic per part de l'equip de govern.

stats