Part Forana 23/05/2022

Nova polèmica amb el passeig de Cala Rajada

Els hotelers i restauradors denuncien que no es compliran els terminis i això perjudicarà l'inici de la temporada turística

ARA Balears
1 min
Les obres del passeig de Cala Rajada començaren l'11 de març.

PalmaLes obres de millora i adaptació del passeig de Cala Rajada tornen a trobar-se en el centre de la polèmica. Després dels problemes amb Costes i la paralització de les obres durant el 2020, ara els hotelers i restauradors de la zona denuncien que l'empresa encarregada de dur a terme el projecte no compleix els terminis i denuncien els grans perjudicis que tindrà per a la temporada turística i l'economia de la localitat.

A través d'un comunicat, l'Associació Hotelera Platges de Capdepera i l'Associació de Bars de Nit del municipi han remarcat la seva total "indignació i desesperació" per la demora de les obres del passeig de Cala Rajada, que suposadament havien d'estar acabades a final de maig i "no serà així". A més, detallen que l'empresa no ha complert els terminis marcats fins ara i tampoc ho farà amb la data màxima per acabar les obres. Segons detallen en el comunicat, les dues associacions calculen una demora d'un mes, com a mínim. Aquest fet provocaria que durant el mes de juny –inici de la temporada turística– no es pogués gaudir del passeig.

A més, han denunciat que les tasques de millora del passeig afecten directament tres hotels situats a la zona de les obres i gairebé 15 bars i restaurants. A més, en el comunicat han remarcat que també afecta "directament la deplorable imatge que s'emporta el turista que ve a passar les vacances a Cala Rajada".

Davant aquest fet, les dues associacions reclamen a l'Ajuntament de Capdepera que exigeixi a l'empresa que acabi les obres "com més aviat millor” i que “si han de posar més professionals a treballar per concloure el projecte quan toca, ho facin".

stats