Divulgació
Part Forana 24/05/2023

El Museu de Ciències i el Jardí Botànic de Sóller ara són el Mucbo

Les dues entitats es fusionen per iniciar una renovació del seu espai expositiu i oferir una experiència educativa i captivadora als visitants

1 min
L'entitat es troba en un casal històric de Sóller.

PalmaMucbo és el resultat de la fusió del Museu Balear de Ciències Naturals i el Jardí Botànic de Sóller en un sola entitat. Amb aquest acrònim (Museu de Ciències i Jardí Botànic) els responsables del centre investigador i divulgador pretenen donar una empenta renovada a la institució.

Amb aquesta finalitat, a partir d'aquest estiu començarà la renovació de l'espai museístic, que serà més gran i adaptat a les noves tecnologies. A més, s'hi afegirà una nova exposició temporal a la planta baixa. "L'objectiu d'aquesta renovació és oferir una experiència educativa i captivadora als visitants", ha explicat aquest dimecres Daniel Gallego, gerent de la Fundació Jardí Botànic de Sóller - Museu Balear de Ciències Naturals.

Accés pel carrer del Capità Angelats

Properament també es condicionarà l'accés als jardins pel carrer del Capità Angelats, que era l'entrada originària al casal modernista i als seus jardins. "El caminal d'accés als jardins i casals ofereix una experiència única, perquè és un passeig ombrívol, amb arbres de magnòlies i garrovers a banda i banda. Per tant, recuperarem aquest entrada que ens reconnecta amb el centre urbà de Sóller. No perdrem la utilització, però, de l'entrada de la part de la carretera del Port", ha comentat el gerent.

Es reobrirà al públic l'accés pel carrer del Capità Angelats, que es un portell amb columnes i barreres modernistes.
stats