Part Forana 22/06/2021

Mil persones participaran en la cursa Half Marathon Magaluf aquest dissabte

Calvià celebra la 36a edició d'aquest esdeveniment esportiu

ARA Balears
1 min
Presentació de l'acte esportiu

CalviàCalvià celebra la 36a edició de la Half Marathon Magaluf aquest dissabte a les 19.00 h a la platja de Magaluf. La cursa comptarà amb la participació de 1.000 persones, el màxim permès en aquest tipus d'esdeveniments a causa del covid-19, informa el consistori en una nota.

Enguany s'ha adaptat el circuit a la normativa pel covid-19. Com a novetat s'eliminen els passos per dins el circuit de Kartin de Magaluf perquè el traçat sigui més recte i ampli. A més, entre els participants hi haurà atletes paralímpics com la classificada pels Jocs Paralímpics de Tòquio 2021 Mari Carmen Paredes i l'asturià Alberto Suárez. Ambdós seran a la sortida de la prova de 21 kilòmetres. També hi haurà dos atletes amb discapacitat visual.

Cal destacar que aquest esdeveniment provocarà restriccions de trànsit i aparcament durant tot el dia a les zones per les quals transcorren les carreres: Magaluf, la Porrassa, Son Ferrer i Palmanova. Les restriccions d'aparcament s'iniciaran a les 12 h, mentre que els talls de carrer es perllongaran des de les 17.30 fins a les 21.45 h.

stats