Part Forana 06/06/2023

MÉS per Manacor vol revalidar el pacte amb el PSOE i incloure els independents de Portocristo

No els necessiten per sumar majoria absoluta, però el batle, Miquel Oliver, aposta per un executiu que reflecteixi els resultats de tots els nuclis

ARA Balears
1 min
L'Assemblea de MÉS Esquerra s'ha reunit per valorar els resultats de les eleccions municipals.

PalmaMÉS - Esquerra Manacor ha anunciat aquest dimarts la seva intenció de formar un govern amb el PSOE i l'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC). "Consideram que el municipi ha de tenir un govern fort, estable i de signe progressista, que reflecteixi els resultats de tots els nuclis. Així doncs, instam AIPC que formi part del govern com a força més votada a Portocristo. També comptam amb els nostres actuals socis, el PSOE, per conformar un equip fort i estable", assenyala MÉS en un comunicat.

Tot i que no faria falta la unió dels independents de Portocristo per sumar majoria absoluta, el batle, Miquel Oliver, destaca que "és imprescindible que l'Ajuntament de Manacor tingui un govern amb el màxim de suports possible per encarar els reptes i estar devora la ciutadania".

Amb tot, la formació ecosobiranista també assegura que vol consensuar amb el principal partit de l'oposició, el PP, aquelles polítiques "cabdals per al municipi, ja que el Manacor del futur el farem entre tots".

Cal recordar que MÉS - Esquerra Manacor, amb Miquel Oliver al capdavant i que ha estat batle els darrers quatre anys, va ser la formació més votada, amb un 28% dels vots i set regidors. El PP va obtenir sis regidors, mentre que el PSOE, quatre.  L'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC) va obtenir dos regidors, els mateixos que Vox.

stats