Part Forana 24/09/2020

MÉS per Campos denuncia les formes de la batlessa

La regidora ecosobiranista, Anabel Riveras, ha abandonat el ple d'aquest dijous després de rebre "un atac personal"

T.riera
1 min
Ajuntament de Campos./ ARXIU

ManacorMÉS per Campos ha informat que la seva regidora, Anabel Riveras, ha abandonat el ple aquest dijous després de sofrir "un atac personal" per part de la batlessa, Xisca Porquer. Segons expliquen els ecosobiranistes, el ple ha estat "tens i desagradable" i assenyalen que fa mesos que reben un "tracte agressiu" per part de la batlessa.

Al ple municipal, la regidora de MÉS per Campos ha fet una pregunta sobre la manca d'activitats culturals durant els mesos d'agost i setembre. La resposta de la batlessa Xisca Porquer ha estat retreure "amb valoracions personals" la no assistència de la regidora Anabel Riveras a un acte de l'AECC a l'església de Campos, "jutjant, valorant i faltant al respecte des de la ignorància total dels motius personals", indiquen des del partit.

Denuncien també que aquest tracte ja és una constant cap a la regidora. A la darrera junta de portaveus, els ecosobiranistes asseguren que la batlessa indicà que "mai respondria un WhatsApp enviat per ella". MÉS per Mallorca exigeix una disculpa i demana un canvi d'actitud, i insisteix que "la diferent ideologia i l'oposició constant i exigent no justifiquen aquesta actitud, que és totalment inacceptable".

stats