Part Forana 22/06/2022

MÉS i Podem interpel·len Prohens per les declaracions de la batlessa de Campos sobre es Trenc

Francisca Porquer va assegurar en una entrevista que "firmaria ara mateix perquè es Trenc deixi de ser un parc natural"

2 min
Xisca Porquer , batlessa Campos

Podem i MÉS per Campos han exigit a la presidenta del PP, Marga Prohens, que doni explicacions sobre les polèmiques declaracions de la batlessa de Campos, Francisca Porquer, en una entrevista en què afirmà que "firmaria ara mateix perquè es Trenc deixi de ser un parc natural". Així mateix, en els darrers dies l'edil també ha rebut crítiques per una piulada a Twitter sobre la venda ambulant a la platja en la qual criticava el Govern, però competència de la Policia Local.

En concret, mentre que ambdós partits han coincidit a reclamar a Prohens que es pronunciï, la formació morada ha demanat també la dimissió de Porquer. En una nota de premsa, el portaveu municipal del partit, Rafel Robles, ha assegurat que les declaracions fan "latent" el "despreci al medi natural del nostre municipi".

Per altra banda, el coordinador de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha puntualitzat que Prohens "ha d'aclarir abans de les eleccions si vol ser com Matas i Bauzá i retallar protecció mediambiental als parcs naturals de les Balears".

"No es tracta de competències, sinó de moral. Nosaltres no podem assumir totes les despeses", va assegurar la batlessa durant l'entrevista fent al·lusió a la quantitat de fems que s'acumula al Trenc. Pel que fa a aquesta qüestió, Apesteguia també ha demanat a la candidata popular si se suma als menyspreus de la batlessa als agents de Medi Ambient.

"De taules i cadires no ens en deixau posar; ara, carretons, sí"

Una de les altres declaracions que ha aixecat pols els darrers dies ha estat la piulada de la batlessa fent referència a la venda ambulant a la platja.

Pel que fa a aquesta qüestió, MÉS per Campos ha demanat a la batlessa que "deixi de fer piulades" i "coordini la Policia Local per tal que impedeixi la venda ambulant a la platja del Trenc", la qual cosa "és competència municipal i del seu equip de govern".

stats