Part Forana 03/05/2019

MÉS - Esquerra de Manacor retrà comptes en assemblees ciutadanes

La normativa de participació no s'ha aprovat fins al final del mandat "per no haver-la de complir", segons la coalició ecosobiranista

Ara Balears
1 min
MÉS-Esquerra de Manacor  durant una roda de premsa.

ManacorUn futur govern municipal a Manacor liderat per la coalició MÉS - Esquerra de Manacor retrà comptes a la ciutadania en assemblees obertes, segons expliquen des d'aquesta formació. De fet, aquest ha estat un dels darrers anuncis llançats a les xarxes socials a través de la regidora i membre de la candidatura Cristina Capó.

"Els successius equips de govern de Manacor mai no han retut comptes de les accions que han fet o han deixat de fer", explica Capó en un vídeo. La regidora, ara a l'oposició, ha denunciat que no ha estat fins al final del mandat que s'ha aprovat una normativa de participació ciutadana, "amb l'objectiu de no haver-la de complir".

Capó ha explicat que, durant la batlia de Miquel Oliver (entre el juliol i l'octubre del 2015) es va impulsar un pla de participació popular i transparència. "Durant el curt termini de govern progressista, Manacor fou el primer municipi de les Illes Balears a fer una assemblea oberta a la ciutadania per explicar l'acció de govern", recorda MÉS-Esquerra.

"Retre comptes davant el poble i fer un ajuntament obert a la participació i opinió de tots els habitants del municipi de Manacor serà una prioritat quan governem", explica Cristina Capó.

stats