Residus
Part Forana 07/10/2022

La Mancomunitat del Raiguer rescindeix el contracte amb l’empresa de recollida de residus

Totes les parts han arribat a un acord en què els treballadors tindran un augment mensual a canvi de no fer més vagues

1 min
Un operari retira fems. / ISAAC BUJ

PalmaLa Mancomunitat del Raiguer ha arribat a un acord aquest divendres amb la concessionària de la recollida de fems i ha decidit rescindir el contracte amb l'empresa, la qual haurà de continuar operant fins que surti una licitació nova i haurà d'apujar el sou als treballadors, tal com indicava el conveni autonòmic.

El president de la Mancomunitat del Raiguer, Andreu Isern, ha explicat: "Era una decisió que s'havia de prendre, després de tantes vagues per part dels treballadors; hem fet molta feina per assolir un consens i hem aconseguit arribar a un acord en el qual sortim beneficiats els de les tres bandes". Ara, segons Isern, els treballadors gaudiran d'"un augment mensual a canvi de pau social i acabar les rutes marcades".

Cal recordar que, si no s'hagués produït aquest acord, els empleats haurien dut a terme la vaga prevista per a dilluns que ve, 10 d'octubre. "Era necessari arribar en aquest punt, perquè els sous eren molt baixos i s'havia de cercar una solució per complir el conveni, així que estam molt contents", ha conclòs el president de l'entitat.

stats