Part Forana 26/10/2021

Manacor obeeix els veïns i fa passes per descongestionar el trànsit

Els autobusos saturen actualment alguns punts clau del municipi

1 min
Reunió entre membres de l'Ajuntament de Manacor i el Consorci de Transports

L'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor i els regidors de l'oposició s'han reunit aquest dimarts amb els responsables del Consorci de Transports de Mallorca per trobar una solució a les queixes dels veïns que ha provocat la saturació de trànsit als trams on s'atura l'autobús del Transport Públic de Mallorca (TIB).

El Consistori ja va recollir aquest estiu el clam dels ciutadans per millorar el flux del trànsit que s’acumula al carrer de Conies, davant l’aturada del Molí d’en Polit i a la rambla del Rei En Jaume. A la trobada, encapçalada pel director general de Mobilitat i Transport terrestre del Govern de les Illes Balears, Jaume Mateu, s'han posat algunes propostes damunt la taula que es traslladaran a la Conselleria. A la reunió també s’han abordat qüestions com la línia de bus que cobreix Son Macià i Cales de Mallorca i la necessitat d’ampliar-ne les aturades a Portocristo.

El servei de bus del TIB a Manacor es troba a la fase inicial. L’Ajuntament de Manacor valora la nova aturada del Molí d’en Polit, propera a l’Hospital de Manacor, i també el servei comarcal que ofereix el TIB des de Manacor i per això vol fer totes les passes que siguin necessàries per contribuir a la millora d’aquest servei, segons ha informat el Consistori en un comunicat.

 

ARA Balears
stats