Part Forana 30/05/2022

Llucmajor reforça el servei de neteja a l'Arenal aquest estiu

Es farà set dies a la setmana i a la plantilla s'hi incorporen dos treballadors més

ARA Balears
1 min
Un operari netejant un carrer de l'Arenal

PalmaL'Ajuntament de Llucmajor reforça el servei de neteja de l'Arenal aquest estiu. El servei es farà set dies a la setmana, per tal de respondre a les necessitats que presenta la zona amb l'arribada de turistes. Per això, s'incorporaran dos treballadors més a la plantilla, apunta el Consistori en una nota.

"La zona de l'Arenal és la que més reforç necessita durant l'estiu per l'augment de població a la zona amb l'arribada dels turistes", explica el regidor de Manteniment i Entorn Urbà de Llucmajor, Bernadí Vives. Per aquest motiu, "no només s'ampliarà el servei en dies i hores", afegeix, sinó que també "s'hi incorporaran dues persones noves per incrementar la plantilla que actualment hi fa feina".

El Consistori explica que diumenge no hi havia el servei de neteja i això provocava "una acumulació" del fems al llarg del dia. Amb l'increment de la plantilla, l'Ajuntament pretén posar solució a aquest problema, oferint el servei "cada dia de la setmana i un operari farà la neteja els horabaixes", apunta Vives.

stats