Part Forana 27/07/2021

Llucmajor compra un solar per cedir a l'IB-Salut per a la construcció d'un nou PAC

El terreny ha tingut un cost de 933.500 euros

ARA Balears
1 min
El regidor de serveis socials, el batle i el regidor d'urbanisme devora el solar del futur PAC.

LlucmajorL'Ajuntament de Llucmajor cedeix a l'IB-Salut un solar per a la construcció d'un nou PAC. El terreny, adquirit pel consistori a través d'un concurs públic, ha tingut un cost de 933.500 euros. Es troba al carrer de Pere Antoni Mataró i té 1.968,65 metres quadrats, segons explica l'Ajuntament en una nota.

La cessió es farà després que el Consistori hagi aconseguit trobar i comprar aquest espai, que compleix amb els requisits de la Conselleria de Salut, que per la seva banda s'ha compromés a incloure el projecte en la partida del 2021 per tal de començar a construir el nou punt d'atenció continuada al més aviat possible.

"Després de dos anys de molta feina i reiterades reunions amb la Conselleria de Salut, l'IB-Salut i la Direcció General finalment hem trobat el camí i podrem, per fi, donar una solució tant als professionals sanitaris com als pacients de Llucmajor", ha dit el batle de Llucmajor, Éric Jareño. "Nosaltres hem complert el nostre compromís, ara és el torn de la Conselleria de Salut, que ha d'incloure el projecte en el concurs d'enguany i començar a construir el centre al més aviat possible", ha afegit el batle.

El regidor de Serveis Socials i Salut, Gabriel Rojo, afegeix que aquest projecte era una "prioritat" i ha estat una iniciativa que "ha costat molt". Rojo afegeix que, com a sanitari, entén la urgència, tant per als professionals sanitaris com per als ciutadans, "però el més important és que finalment hem aconseguit tirar el projecte endavant i n'estic molt satisfet", ha dit.

stats