Urbanisme
Part Forana 29/09/2023

L'Ajuntament de Pollença lluitarà per aconseguir aprovar el projecte de rehabilitació de Can Morató

La inicitavia sorgeix despres que Recursos Hídrics dictaminàs que no es poden fer les obres previstes

ARA Balears
1 min
Can Morató, Pollença

PalmaL'Ajuntament de Pollença ha anunciat que farà feina per tal d'aconseguir que s'aprovi el projecte de rehabilitació de Can Morató. Aquesta iniciativa sorgeix després que la Direcció General de Recursos Hídrics, dictaminàs que no es poden fer les obres previstes perquè una part de l'àmbit d'actuació es troba dins zona inundable, cosa que suposa "un alt risc per a les persones".

Des del consistori municipal han detallat, a través d'un comunicat, que quan van rebre la notificació de Recursos Hídrics van sentir una "gran decepció", ja que es tracta d'un projecte emblemàtic, que es pretén recuperar com a seu social i espai cultural de la Caixa de Colonya i la fundació Guillem Cifre de Colonya. En aquest sentit, han destacat que l'objectiu d'aquest projecte no era altre que recuperar la memòria d'una activitat industrial, recuperar un edifici catalogat i protegit i alhora donar-li una nova vida amb altres usos.

Davant tot això, l'Ajuntament de Pollença ha anunciat que estan "decidits" a continuar lluitant per aconseguir l'aprovació del projecte que, per a ells, és "emblemàtic tant per a Pollença com per a Mallorca".

stats