Mobilitat
Part Forana 02/08/2022

L'Ajuntament de Manacor limitarà el trànsit a la primera línia de costa de s'Illot

La mesura es mantindrà, com a mínim, fins que acabin les festes i la temporada turística

ARA Balears
2 min
Un dels carrers afectats per la nova normativa

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha informat aquest dimarts que limitarà el trànsit de vehicles motoritzats a la primera línia de costa de s'Illot a partir d'aquest divendres 5 d'agost. Segons ha detallat el consistori en un comunicat, es tracta d’una prova pilot que recull una demanda històrica de residents, dels organitzadors de les festes de s’Illot i també del sector turístic del nucli costaner, que han manifestat la necessitat que hi hagi més espai lliure de cotxes per a gaudi dels ciutadans.

A més, han assegurat que aquesta mesura permetrà donar més tranquil·litat a una zona residencial i comercial d’accés a la platja, que en els mesos d’estiu és molt concorreguda i on s’ha detectat molta presència de trànsit no productiu.

Així, el tram del carrer dels Tamarells, entre el carrer del Vell Marí i l’avinguda del Llop fins a l’avinguda dels Pins serà només per a vianants i només hi podran circular els residents que disposin de garatge o per fer operacions de càrrega i descàrrega. Els residents que disposin de garatge podran accedir a l’avinguda del Llop des de l’avinguda dels Pins i hauran de sortir també per aquest accés. Per necessitat de càrrega i descàrrega es podrà passar, però no estacionar. A més, també han anunciat que amb aquesta nova normativa es canvia el sentit de la circulació del carrer dels Tamarells, que a partir del 5 d’agost serà de sortida.

Aquesta mesura provisional, que s’aplicarà fins entrat el mes de setembre, es reforça amb una altra mesura definitiva, que és l’habilitació de sis noves places d’aparcament a l’avinguda dels Pins. En aquest sentit, l'Ajuntament de Manacor ha informat que una vegada acabin les festes i la temporada turística s’avaluarà l’efectivitat de la mesura i es prendran les decisions pertinents amb vista a la resta de l'any.

stats