Part Forana 13/02/2020

Junts denuncia la gestió sense contracte del centre de turisme ornitològic de Pollença

L'oposició assegura que estan a punt de caducar altres serveis municipals

Ara Balears
1 min
Vista parcial del centre de turisme ornitològic de La Gola.

PollençaLa reobertura del centre de turisme ornitològic de la Gola de Pollença s’ha fet sense contracte, segons la coalició opositora Junts Avançam. El centre està gestionat ara per Natura Parc, segons asseguren des d'aquesta formació política.

Dia 1 de febrer d’enguany es va reobrir el centre de turisme ornitològic de la Gola. Es tracta de l’únic espai d’aquestes característiques existent a les Balears, i ha assolit un prestigi notable. L’anterior contracte es va iniciar el mes de febrer del 2016, després de tres anys d’estar tancat, i va finalitzar el mes de novembre del 2019.

"El nou equip de govern, quan estava a l’oposició, va fer molta campanya per denunciar contractes caducats o sense licitar i va anunciar que la seva prioritat seria la regularització de contractes. No només no s’ha fet, sinó que contractes que estaven en vigor han caducat per la falta de diligència del nou equip de govern ", explica el portaveu de Junts, Miquel Àngel March.

Segons el principal partit de l'oposició a Pollença, properament caducaran altres serveis municipals, "sense que a hores d’ara s’hagi iniciat la seva licitació".

Una regidoria de contractació

"El nou equip de govern, que encapçala Tots per Pollença, va voler demostrar les seves prioritats creant una regidoria de contractació, especialment per regularitzar contractes. No només no s’ha fet sinó que han començat a caducar contractes", denuncia March.

Junts Avançam es queixa que la pujada espectacular de salaris dels regidors (un 40%) que suposava 500.000 euros al llarg dels quatre anys, es volia justificar per l’increment de l’eficàcia, "que no s’ha vist".

stats