Part Forana 30/04/2019

El batle d'Inca proposa un pacte pel civisme i la convivència

Demana la implicació de l'Ajuntament, les entitats cíviques i els ciutadans

Ara Balears
1 min
El batle amb representants del seu partit i d'entitats.

IncaEl batle d'Inca, el socialista Virgilio Moreno, proposa un pacte entre l'Ajuntament, les entitats socials i tota la ciutadania d'Inca per fomentar el civisme i la convivència. "Volem involucrar el major nombre de persones i entitats possibles per treballar per una ciutat més cívica i compromesa amb la convivència", ha manifestat després de reunir-se amb representants de diverses entitats.

L’objectiu d’aquest pacte és fomentar un tracte respectuós amb les persones, mantenir neta la ciutat i fer un ús correcte dels béns públics. A més, el pacte cívic també convida a tenir cura del mobiliari urbà, respectar el descans dels veïns, ser responsables amb els animals domèstics i respectar els vianants, els ciclistes i les normes de circulació.

No embrutar per no haver de netejar

"Com a ajuntament, hem de millorar alguns serveis que oferim a la ciutadania, però és imprescindible la implicació de tots per mantenir una ciutat neta, cívica i amable. Perquè, per exemple, podem i hem de destinar més recursos a netejar la ciutat, però també hem de conscienciar-nos que la millor manera de mantenir-la neta és no embrutar-la", ha afegit Moreno.

El candidat socialista proposa que, dins aquest gran pacte social pel civisme, es duguin a terme campanyes d'educació i conscienciació, campanyes informatives, millores dels serveis municipals i una revisió i seguiment de les ordenances municipals.

stats