Part Forana 27/10/2021

La Fira de Pollença torna amb nous espais però sense mostra d'animals

Tindrà lloc el 12, 13 i 14 de novembre al claustre de Sant Domingo i als carrers i places del voltant

ARA Balears
1 min
El consistori ha presentat La Fira amb els col·lectius que hi participen

L'Ajuntament de Pollença ha presentat avui dematí la fira, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de novembre. Les principals novetats d'enguany són nous punts, com l'anomenat Espai XX/21, i la cancel·lació de la mostra d'animals a causa del virus de la llengua blava que afecta el bestiar.

El regidor de Comerç i Fires, Miquel Llobeta, ha explicat durant la presentació de l'acte que la fira d'enguany tindrà diversos espais diferenciats. Per exemple, l'anomenat Espai XX/21, que oferirà una projecció professional del sector artesà amb xerrades sobre el model col·laboratiu entre dissenyadors i artesans i sobre la importància de l'economia circular en el món de l'artesania. A més, durant els tres dies es podrà visitar dins el convent de Sant Domingo l'homenatge a l'artesana local Maria Martorell.

Els assistents també podran visitar la plaça Major, que serà un punt de trobada per al teixit empresarial i producte local amb la Cooperativa Pagesa de Pollença, i les atraccions infantils situades a l'avinguda de l'Argentina i part del carrer de Cecili Metel. El batle de Pollença, Bartomeu Cifre, ha agraït a tots els col·lectius que fan possible la fira en la trenta-vuitena edició.

 

stats