Part Forana 08/11/2019

Felanitx podrà continuar amb la licitació de la redacció del Pla General

El recurs de dos aspirants descartats l'han retardada diversos mesos

Ara Balears
1 min
Plaça de les Palmeres (plaça d'Espanya) de Felanitx

FelanitxL'Ajuntament de Felanitx pot continuar amb el procés d'adjudicació per redactar el nou Pla General del municipi. El Consistori ha rebut aquesta setmana la resolució del tribunal de contractació que l'autoritza a continuar amb el procés, després de ser paralitzat per l'exclusió de dos aspirants.

El passat mes de juliol, es va treure una licitació per poder contractar un equip redactor que elaboràs un nou PG. S'hi varen presentar set ofertes, dues de les quals es varen descartar per no complir els requisits establerts en el plec de condicions.

Aleshores, els dos concursants descartats varen interposar un recurs el mes d'agost i el tribunal va decretar la suspensió de la licitació. Ara el Consistori reprèn la licitació i actualment es troba en la segona fase, en què es valoraran tècnicament les ofertes que sí que han passat la primera fase.

El planejament urbanístic de Felanitx data de 1969 amb diferents modificacions puntuals. Per aquest motiu, es fa necessari que es reordeni i s'adapti a les diferents normatives i directrius d'aquest darrer mig segle.

stats