Part Forana 22/03/2022

Felanitx aposta pel comerç local amb unes targetes de fidelització

Posa en marxa una campanya per potenciar les compres a les botigues del municipi

ARA Balears
1 min
Presentació de la campanya

FelanitxL'Ajuntament de Felanitx posarà en marxa una campanya per donar suport i fidelitzar els clients als comerços del municipi. Amb aquesta iniciativa els comerços adherits tindran unes targetes que entregaran als compradors. Una vegada s'hagi emplenada, s'obsequiarà el client amb una bossa plegable perquè hi pugui dur la compra, informa el Consistori en una nota. La campanya arrancarà el pròxim 1 d'abril i durarà fins dia 15 de maig.

La 'Campanya targeta fidelització 2022, compra als comerços de Felanitx', consisteix que cada vegada que el consumidor faci una compra mínima de 5 euros obtindrà un segell a la targeta. Per emplenar-la seran necessaris 9 establiments diferents, tres han de ser de comerços de dins el mercat municipal, i la resta, qualsevol establiment del municipi. Una vegada completada es podrà canviar per una bossa de compra.

"Amb aquesta campanya el que pretenem és que els residents de tot el municipi, Felanitx, Portocolom, s'Horta i Cas Concos comprin al comerç local. Que els ciutadans continuïn donant una mà als establiments de tota la vida perquè ells fan un esforç per donar el servei al ciutadà. També volem contribuir al medi ambient i que els comerciants no emprin tantes bosses de paper, cartró o altres materials perquè el client s'hi endugui la compra", explica el batle de Felanitx, Jaume Monserrat.

stats