Part Forana 11/05/2021

Les empreses de Campanet, Felanitx, Mancor i Valldemossa ja poden demanar les ajudes directes al Consell de Mallorca

Opten a una prestació econòmica d'entre 1.000 i 3.000 euros

ARA Balears
1 min
Façana del Consell Insular de Mallorca

PalmaEl Consell de Mallorca tramitarà a partir d'aquest dimecres les ajudes directes a empreses i comerços de Campanet, Felanitx, Mancor i Valldemossa. El Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat aquest dimarts les quatre noves convocatòries perquè ajudar al teixit empresarial d'aquests municipis de Mallorca, amb un pressupost de 580.637,25 euros.

D'aquesta manera, els comerços i empreses d'aquests municipis podran sol·licitar les ajudes d'entre 1.000 i 3.000 euros, depenent del municipi i del tipus d'establiment i negoci. Segons ha detallat el Consell de Mallorca, a través d'un comunicat, aquestes ajudes són per a negocis locals de restauració, comerç, activitats culturals, oci infantil o transport, entre altres, i tenen com a objectiu ajudar a pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia.

Des de l'arribada d'aquestes ajudes directes, el Consell Insular ha obert ja deu convocatòries perquè els comerços i empreses de l'illa sol·licitin la prestació econòmica. A banda de les quatre obertes aquest dimarts, els teixits empresarials dels municipis de sa Pobla, Sencelles, Banyalbufar, Sant Joan, Muro i Campos també han tingut accés a aquestes ajudes. El Consell de Mallorca ha informat que l'objectiu és que en els pròxims mesos les ajudes directes arribin als comerços i empreses de més municipis i la previsió és que es puguin convocar ajudes per a 22 municipis de l'illa.

stats