Incendis
Part Forana 09/08/2022

Detingut el presumpte responsable de la crema de set contenidors a Manacor

La Policia Local del municipi ha arrestat a un home de 26 anys amb utensilis per calar foc la matinada d'aquest dimarts

ARA Balears
1 min
Un dels contenidors de Manacor que s'han incenciat aquesta matinada.

PalmaAgents de la Policia Local de Manacor han detingut durant la matinada d'aquest dimarts a l'home de 26 anys responsable dels incendis registrats a diverses zones d'aportació de contenidors de residus de la ciutat. L'arrest s'ha fet gràcies als avisos rebuts a la central de transmissions del 092, els quals han informat que els contenidors de fems instal·lats a quatre carrers diferents del municipi s'estaven cremant.

Les flames i l'envergadura del foc han estat considerables i s'ha necessitat l'actuació dels Bombers de Mallorca per sufocar-lo. Els contenidors que han quedat destrossats són un contenidor d'envasos situat a la plaça de Sant Salvador, dos contenidors d'envasos i un de cartró situats al carrer dels Clavaris, un contenidor d'envasos situat al passeig de Fartàritx, un contenidor de cartró situat al carrer de la Cabana i un contenidor de rebuig situat al carrer de la Fàbrica.

Segons l'Ajuntament de Manacor, la col·laboració ciutadana ha estat "crucial" per identificar el presumpte autor dels fets. Conjuntament, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional han fet una recerca per la zona i han aconseguit localitzar al carrer d'en Bas un home que coincidia amb la descripció que tenien feta pels veïns i que, a més, duia els utensilis per incendiar els contenidors.

De moment, el detingut ha estat posat a disposició del Jutjat de guàrdia i se li imputen quatre delictes d'incendi en zona urbana. Per la seva part, el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del municipi està fent feina des de primera hora d'aquest dimarts per reposar els contenidors cremats. 

stats