Publicitat
Publicitat

FELANITX

113 deficiències menys a les noves normes de Felanitx

El ple de Felanitx ha aprovat "l'esmena de les més de cent deficiències que el Consell havia detectat a les noves Normes Subsidiàries, al nou Catàleg de patrimoni i al pla especial de rehabilitació integral del centre de Felanitx

El ple de Felanitx ha aprovat “l’esmena de les més de cent deficiències que el Consell havia detectat a les noves Normes Subsidiàries, al nou Catàleg de patrimoni i al pla especial de rehabilitació integral del centre de Felanitx, que estan en tramitació”, explicà ahir el batle, Gabriel Tauler (PP).

La normativa urbanística de Felanitx plantejava una població d’uns 80.000 habitants, que el Consell ha fet reduir fins als 58.000. A més, “no hi hem afegit cap zona urbanitzable nova” i “al nucli de Felanitx, d’una altura màxima de planta baixa i quatre pisos passarem a permetre-hi edificis de planta baixa i tres pisos, com a màxim”, matisà el batle. I pel que fa a les zones de foravila, “mantenim les dues quarterades com a superfície mínima per construir en rústic”, afegí Tauler.

Tot i això, des de l’oposició municipal recordaren que “la ronda de circumval·lació projectada a Portocolom deixa la porta oberta a una nova zona urbanitzable i per molt que el batle ho negui es projecta una nova zona d’habitatges devora el polítgon”, explicà el portaveu del Bloc per Felanitx, Joan Xamena.

A més d’esmenar les deficiències de Normes Subsidiàries, el darrer ple també va servir per modificar el Catàleg de patrimoni i el pla que ha de servir perquè el centre de Felanitx recuperi l’esplendor. A partir de la setmana que ve, els felanitxers podran consultar els documents i podran presentar-hi al·legacions.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF