Part Forana 15/03/2022

El Consell no descarta continuar endavant amb el projecte del parador de Lloret

El conseller insular de Turisme ha visitat les obres de la reforma de l'edifici del convent aquest dimarts

1 min
El consell insular de Turisme, Andreu Serra, juntament amb el batle de Lloret, Antoni Bennàsser i la consellera insular de Drets Socials, Sofia Alonso

El conseller insular de Turisme, Andreu Serra, ha reconegut que la reforma del convent dels dominics de Lloret de Vistalegre "podria tenir usos múltiples: d'allotjament, però també d'altres des del punt de vista turístic". Així ho ha traslladat a l'ARA Balears, després d'una visita a l'edifici, acompanyat per la consellera insular de Drets Socials, Sofia Alonso, i el batle del municipi, Antoni Bennàsser, que va aprofitar per explicar el projecte de l'Ajuntament perquè el lloc es converteixi en el primer parador nacional de les Balears.

"Es tractaria de cercar l'ús més adequat, que ja veurem quin serà segons l'interès de Paradores i altres qüestions que s'han de plantejar a partir d'aquí", ha explicat Serra. Cal recordar que a partir del pròxim mes d'abril el Consell de Mallorca assumirà les competències turístiques que fins ara ha tingut el Govern. Igualment, Serra ha apuntat que el parador de Lloret és una qüestió que no pertoca a la institució insular.

Per part seva, el batle del municipi ha celebrat que el Consell hagi valorat la reforma de l'edifici, ja que la màxima preocupació del Consistori és que el seus plans es vegin trastocats a causa de la moratòria que conté la nova llei turística i que preveu el bloqueig de les places.

stats