Part Forana 18/05/2022

El Consell Consultiu dictamina que Andratx va "desobeir" la llei en la concessió d'una subvenció el 2021

Va anticipar el 80% de l'ajuda econòmica quan el límit era d'un 50%

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament d'Andratx

PalmaEl Consell Consultiu ha emès un dictamen en el qual afirma que l'Ajuntament d'Andratx va "desobeir" la llei en la concessió d'una subvenció el 2021. En concret, va anticipar el 80% de l'ajuda econòmica a una associació de microteatre, quan les normes marcaven un límit del 50%, segons informa Europa Press.

Ciutadans Andratx va ser qui va interposar el recurs. En aquest sentit, el portaveu municipal de la formació, Ángel Hoyos, apunta que la resposta del Consell Consultiu "deixa clar" que el Consistori "va cometre una infracció" i ara "haurà d'anar als jutjats a anul·lar tot el que va fer malament". "No sabem què és pitjor, que fossin conscients del que feien o que no s'adonassin que estaven actuant en contra de les normes", afegeix.

Hoyos critica la gestió que fa el Consistori amb les subvencions. "És lamentable que aquells que ens governen donin subvencions saltant-se les normes i sense controlar si els beneficiaris d'aquest tipus d'ajudes compleixen els compromisos adquirits", conclou.

stats