Part Forana 11/11/2021

Compte enrere cap al Dijous Bo amb la celebració de la copatrona d'Inca

Aquest cap de setmana es viurà la festivitat de santa Maria la Major amb un ampli programa d’activitats

ARA Balears
1 min
Presentació d'activitats

Inca comença aquest cap de setmana el compte enrere cap a la Setmana Gran del Dijous Bo amb la celebració de la festivitat de la seva copatrona, santa Maria la Major, amb un ampli programa d'activitats.

Un dels plats fort és l’Inc’fern 2021, organitzat per la colla Dimonis Foc d’Inca, amb la participació de la colla Trabucats i la batucada Fieres d’Inca. Enguany, per controlar l’aforament, l’espectacle pirotècnic es durà a terme a la plaça de toros, a partir de les 20 h. 

Dissabte es farà també una nova edició del VermutFest al pati d’armes del Quarter General Luque. L’acte començarà a les 17 h i comptarà amb l’actuació de Jaume Mas Feat. Miki Rotger, Cabot, Anegats, Estación de Sonido i MKL Feat. Miki Rotger. D’altra banda, s’habilitarà a més una zona de foodtrucks. 

Així mateix, entre altres esdeveniments, dissabte se fa el XXI Ral·li Dijous Bo i, a l’horabaixa, les tradicionals completes i el fogueró de santa Maria la Major. Diumenge dematí es farà la celebració solemne de l’eucaristia. La revetla d’Inca durà a terme el ball a l’Oferta i la Unió Musical Inquera interpretarà l’Himne de Santa Maria la Major. 

Finalment, cal destacar que la Setmana Gran d’Inca comença ja divendres amb el pregó del Dijous Bo, a càrrec de Tomeu Martorell Bestard. A continuació hi haurà una actuació de l’Orfeo l’Harpa d’Inca, en l’església de Santa Maria la Major. 

stats