Part Forana 11/01/2022

Qui i com pot anar a completes de Manacor?

Les persones que vulguin acudir-hi hauran d'haver assistit als assaigs previs

ARA Balears
1 min
Les completes de Manacor plenes a vessar

L'acte més esperat i, tal vegada, més sentit de Sant Antoni a Manacor enguany estarà restringit a les persones que realment hi posin interès. No és un examen, sinó una prova al compromís. Tothom que vulgui anar a completes el 16 de gener haurà d'haver assistit als dos assaigs previs que s'hauran fet.

En concret, el sistema es regirà per un registre d'entrada dels assistents als assaigs, els mateixos que el dia de Sant Antoni podran entrar a l'església dels Dolors donant les seves dades. Així ho ha afirmat el rector de la parròquia a IB3 TV, Antoni Amorós. També ha explicat que aquests dies la seguretat estarà reforçada per agents i voluntaris que vetlaran pel compliment de les mesures sanitàries. El primer assaig es durà a terme aquest dijous a les 20.30 h a l'església i es calcula que hi puguin assistir entre 200 i 300 persones, el 30% de l'aforament del recinte.

Cal recordar que el Patronat de Sant Antoni de Manacor ha suspès tots els actes festius. Aquest dimarts hauria d'haver celebrat el primer ball del dimoni a les 22 hores. En substitució i recordança, s'amollaran coets, igual que dia 16 a les 14.15, hora en què hauria d'haver estat la sortida de cal Baciner, i a les 20 h, quan s'hauria d'encendre el primer fogueró.

Els actes que sí que es mantenen en el programa reduït són el concert de la Banda de Música i Tramundança a l'Auditori i l'ofici solemne de dia 17.

stats