Festes populars
Part Forana 23/08/2023

Calvià suspèn el correfoc per l'alerta 3 en risc d'incendi

Els informes de seguretat apunten que la ubicació del correfoc prop d'una zona boscosa (Son Ferrer) posa en perill la massa forestal

1 min
Correfocs de Mallorca.

PalmaL'Ajuntament de Calvià ha decidit suspendre el correfoc programat per a aquest dimecres en el marc de les festes d'estiu que se celebren en aquesta barriada. En un comunicat, el Consistori ha explicat que, a causa de la situació d'alerta 3 per risc elevat d'incendi, "l'Ajuntament lamentablement es veu obligat a suspendre el correfoc programat avui a Son Ferrer".

Segons informes de seguretat, la ubicació del correfoc prop d'una zona boscosa "posa en perill la massa forestal". No obstant això, en els pròxims dies els tècnics aniran avaluant l'evolució de la situació de risc d'incendi i la possibilitat de dur a terme els correfocs programats en aquesta i en altres zones del municipi, segons han informat.

El correfoc de Sóller de diumenge també perilla

Calvià no és l'únic municipi que té previst fer correfocs, sinó que Sóller també té programada la 'Gran nit de foc' per a diumenge, 27 d'agost, en el marc de les festes patronals. Tot i que des de l'Ajuntament encara no han anunciat que se suspengui, si l'alerta per risc d'incendi continua, ho hauran de fer. L'esdeveniment està previst que comenci a les 22.30 h a la plaça de la Constitució. També a Santa Margalida hi ha programat un correfoc per al pròxim divendres dia 1 de setembre en el marc de les festes de la Beata.

stats