Part Forana 28/07/2021

Calvià convoca les bases per participar en el Betart 2021

Les inscripcions per al comissariat estaran obertes fins dia 19 d'agost, i per als artistes, fins dia 14 de setembre

ARA Balears
1 min
Obra d'una edició anterior.

CalviàL'Ajuntament de Calvià i la Fundació Calvià han convocat les bases per a comissariat i artistes per participar en l'edició 2021 de Betart, en la qual es faran noves intervencions artístiques a la localitat. En aquesta edició, les actuacions es faran a Calvià vila i es Capdellà, segons informa el Consistori en una nota.

Les persones interessades en el comissariat s'hi poden inscriure fins dia 19 d'agost, i els artistes, fins dia 14 de setembre. Les intervencions artístiques es faran del 9 al 23 de novembre.

Betart és un projecte d'arts plàstiques i urbà que es va iniciar el 2012 a Calvià, i que es du a terme de manera biennal des del 2014. L'objectiu és posar en valor diferents zones del municipi creant nous al·licients turístics i embellint espais públics i privats o aprofitant espais degradats, alhora que es promou un art que cerca la interacció i el diàleg amb residents i visitants.

Des del 2013, quan es va intervenir en elements de Palmanova i Magaluf, les actuacions es concentren en nuclis concrets. De llavors ençà, el Betart s'ha fet a Santa Ponça Galatzó, Peguera, Cas Català, Illetes, Bendinat, Portals i Costa d'en Blanes. 

stats