Part Forana 07/08/2021

Búger presenta les setenes Jornades d'Estudis Locals

La data límit per inscriure-s'hi o per assistir-hi és dia 7 de desembre d'aquest 2021

ARA Balears
1 min
Les setenes jornades d'estudis locals de Búger tendran lloc el dia 11 de desembre.

PalmaL'Ajuntament de Búger ha anunciat la setena edició de les Jornades d'Estudis Locals. Seran dia 11 de desembre d'enguany a la Fundació ACA. Les sol·licituds per participar-hi amb comunicacions poden arribar fins dia 7 del mateix mes. Alhora, per inscriure'-s'hi per assistir-hi, també s'ha de formalitzar una sol·licitud abans del mateix 7 de desembre. El termini de presentació de comunicacions acabarà el 31 de gener de 2022.

El dia de les Jornades hi haurà una ponència inaugural a càrrec de l'escriptora i doctora en Filologia Catalana Caterina Valriu Llinàs, que presentarà el seu treball Les contarelles del Bonjesús i sant Pere, una aproximació des de l'etnopoètica. A més, la comissió científica de les Jornades d'Estudis Locals estarà regida per Joan Pons, Tomeu Torrens, Guillem Vicens, Caterina Torrens, Llorenç Florit i Bernat Forteza.

Búger, amb la cultura

El batle del poble del Raiguer, Pere Torrens, ha volgut adreçar-se al poble per reivindicar l'aposta per la cultura que fa l'Ajuntament. Ha definit aquestes Jornades d'Estudis Locals com una "glopada d'aire fresc", després de viure en unes circumstàncies vitals marcades per la pandèmia del covid-19. "La cultura ens alimenta l'ànima i l'esperit, i també ens dona l'alè vital per tirar endavant en els moments més complicats", ha destacat la màxima autoritat de Búger.

stats