Part Forana 26/11/2019

Búger se suma al conveni per compartir agenda cultural amb Alcúdia

Pollença i Campanet ja es beneficien del programa de l'auditori alcudienc

Ara Balears
1 min
L'Ajuntament de Búger entra en el conveni cultural d'Alcúdia, Pollença i Campanet.

AlcúdiaLa regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alcúdia, Antònia Cànaves, s'ha reunit amb el batle de Búger, Pere Torrens, i la batlessa de Campanet, Rosa Maria Bestard, per establir un nou conveni de col·laboració amb la intenció d’unir els recursos culturals de la comarca.

Es tracta d'una proposta que el 2014 es va iniciar amb l’Ajuntament de Pollença, i també amb Campanet. Ara Búger s'incorpora al conveni i seran quatre els municipis del nord de l'illa que formaran part d'aquest marc de col·laboració cultural.

Servei de bus

Fruit d’aquesta reunió, els ajuntaments d'Alcúdia, Búger i Campanet, a més del de Pollença, compartiran l’agenda cultural d’Alcúdia, i en faran difusió a través dels seus mitjans. També s’escollirà un espectacle al mes i es tornarà a habilitar el servei de bus perquè els habitants d’aquests municipis puguin assistir amb facilitat a l’Auditori d’Alcúdia.

El dia de santa Cecília, l’Ajuntament de Campanet va organitzar un servei de bus per assistir al concert d'Els Tres Tenors Mallorca a l’Auditori d’Alcúdia, la qual cosa va ser un èxit.

L'Ajuntament d’Alcúdia considera que iniciatives d’aquest tipus sempre són engrescadores pel bé de la cultura. És una manera d’acostar als municipis que no gaudeixen de la mateixa infraestructura cultural la possibilitat de veure espectacles de gran format com els programats a l’Auditori d’Alcúdia.

stats