Part Forana 11/03/2022

Els batles del PP acusen el Govern de "presumir per la fi de les restriccions" però exigir mesures a les celebracions

Els populars reclamen tornar "a la normalitat absoluta"

ARA Balears
1 min
fotonoticia 20220311135652 1920

Els batles del PP han criticat Armengol per presumir "per la fi de les restriccions, però després exigeix l'ús de la màscara i que la gent consumeixi d'asseguda a les festes, així com tests d'antígens als confrares". D'aquesta manera, els populars reclamen la "normalitat absoluta" a les festes populars i les processons de Setmana Santa, així com han comunicat en una nota de premsa, després d'una reunió telemàtica amb la seva presidenta, Marga Prohens; el president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés; la secretària general, Sandra Fernández, i el president del comitè de batles del partit, Llorenç Perelló.

A la reunió, els populars han coincidit que el Govern "genera dubtes d'ençà que Armengol celebrà el passat primer de març la fi de les restriccions i, paral·lelament, a través del Butlletí Oficial de Balears (BOIB), s'estableixen restriccions a les festes populars i durant la Setmana Santa".

Finalment, han deixat clar que els batles del PP comparteixen que "les festes populars i les processons de Setmana Santa han de celebrar-se ja amb normalitat absoluta", han conclòs.

stats