LLucmajor
Part Forana 21/12/2022

El batle de Llucmajor diu adeu a la política amb un vídeo amb la música d''Amélie'

La seva substituta com a cap de llista municipal serà la regidora de Cultura, Educació i Ocupació, Xisca Lascolas

2 min

PalmaEl batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha difós a través de WhatsApp un vídeo de més de 8 minuts de durada per dir que abandona la política i que el proper mes de maig no repetirà com a candidat a les eleccions municipals pel Partit Popular. Des d'un sofà, i vestit amb americana i cos de camisa, Jareño assegura que no serà candidat de cap llista electoral. Il·luminat amb una claror pàl·lida i amb la música de la banda sonora de la pel·lícula d'Amélie, qui ha aconseguit mantenir la vara de batle durant tot el mandat i resistint dues mocions de censura diu: "Me'n vaig perquè he de tancar un cicle d'aquesta etapa tan difícil i em vull centrar en els meus projectes personals. El dia a dia et crema i et frustra. Tot el que he passat durant aquests anys, com la pandèmia, fa que tingui ganes d'aplicar el 360% durant el dia a dia".

Pronunciat íntegrament en castellà, el discurs de Jareño també dona les gràcies "al seu equip de regidors, però sense parlar de partits, sinó d'equips". "Vull recordar-me de tothom, des de la persona que obre la porta de l'Ajuntament fins al que em fa saber tot el que passa i els problemes que van entrant", explica qui ha governat gràcies al pacte local amb ASI, El Pi i el suport extern de Vox. El seu lloc com a candidat a la batlia del municipi l'ocuparà l'actual regidora de Cultura, Educació i Ocupació, Xisca Lascolas.

Jareño s'acomiada dient que "la gent que està en política no hi és de manera vocacional". "Jo sí que tenc vocació, però ara ha arribat l'hora d'anar-me'n amb el cap alt i els deures fets", conclou el batle, qui va fer feina com a model entre els 16 i 25 anys. L'any 2008 qui encara és batle de Llucmajor va participar com a Caballero Modelo de España, al certamen nacional Caballero, a la discoteca Kapital de Madrid.

stats