Part Forana 24/03/2022

'Ara és la teva', el programa de Manacor per ajudar els seus residents a trobar feina

Oferirà cursos de dues hores durant els pròxims nou mesos

ARA Balears
1 min
Primer curs del programa  'Ara és la teva'

PalmaEl Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Manacor (SOM Manacor) ha presentat aquest dijous el programa formatiu 'Ara és la teva', que té com a objectiu ajudar els manacorins a trobar feina o a millorar les capacitats i aptituds professionals d'aquells que ja en tenen.

Segons han explicat, a través d'un comunicat, el curs ha començat aquest dimecres i durarà fins a final d'any. El cicle està format per diferents cursos de dues hores i combinaran la presencialitat amb la modalitat en línia. L'Ajuntament de Manacor ha creat una pàgina web on es podran consultar els cursos que es duran a terme mensualment. El primer curs d'aquest programa formatiu ha estat 'Introducció al Canvas. Generació de models de negoci'.

La delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, ha explicat que l'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament de Manacor "ha dissenyat un calendari de formació contínua, gratuïta i de qualitat, en petites píndoles de dues hores, per millorar les competències de persones que cerquen feina. Per una altra banda, oferim una programació formativa a persones emprenedores orientada a la posada en marxa de la seva idea de negoci".

stats