Mobilitat
Part Forana 05/08/2022

Aquestes seran les carreteres tallades per la Marxa del Güell a Lluc a peu

Durant la nit d’aquest dissabte i la matinada de diumenge els vehicles no podran circular per determinats llocs amb motiu d'aquesta peregrinació

ARA Balears
1 min
Quasi 10.000 participants a la marxa Del Güell a Lluc a peu

PalmaEl Consell de Mallorca ha informat aquest divendres de les restriccions que hi haurà tant a carrers com a carreteres de l'illa aquest dissabte, 6 d'agost, a la nit, com també diumenge de matinada, amb motiu de la Marxa del Güell a Lluc a peu. Dos dels punts destacats que estaran afectats pels talls és la carretera d’Inca i la Ma-13 (autopista de Palma). La taula següent recull tots els talls que són competència del Consell de Mallorca:

Talls de carreteres per la Marxa del Güell a Lluc a peu d'aquest cap de setmana.

Aquests talls de carreteres començaran a partir de les 00.00 a la sortida del carrer d’Aragó (Ma-20) i continuaran per la Ma-13, Ma-2111, Ma-2112 i Ma-2113. Segons el Consell, també es tallarà l'enllaç amb la Ma-13 del Pont d'Inca, la rotonda de Lloseta, l'encreuament amb la Ma-13 i la Ma-2112 a Lloseta, l'encreuament amb la Ma-2112 a Selva, el Coll de sa Batalla (Escorca), la sortida 8 Bunyola, Ma-2130 (Inca-Caimari), Ma-2022 (Consell-Alaró) i les sortides de Lloseta, dels polígons Son Llaüt i Consell, i de Consell/Alaró/Binissalem.

Cal recordar que enguany serà la 48a edició d'aquesta caminada i la sortida serà, com sempre, des de Palma. De tota manera, també es podrà arrancar des d'altres municipis de l'illa, com Marratxí, Consell, Alaró, Lloseta i Inca. Els organitzadors de la marxa recomanen estirar-se abans de començar a caminar, emprar sabates esportives, vestir roba lleugera i fresca, i dur aigua i menjar.

stats