Part Forana 19/03/2015

470 alumnes d'Inca necessiten ajut per a material escolar

L'Ajuntament comença a tramitar les sol·licituds fetes pels centres educatius

M. B.
1 min
Entrada del CEIP Ponent d'Inca

Inca470 alumnes d'Inca necessiten ajut per a la compra de material escolar per al curs 2014-15. Així n'ha informat l'Ajuntament, que tramitarà aquestes subvencions. El Consell Municipal d'Educació i la Comissió informativa de Cultura han decidit que el sistema per distribuir els 60.000 euros del pressupost amb aquesta finalitat serà la dotació directa als centres escolars, que són els que han fet les sol·licituds. "Les escoles han informat l'Ajuntament sobre quants alumnes tenen problemes per adquirir material escolar", han indicat des del Consistori.

Cada alumne rebrà devers 120 €. 306 beneficiaris són de centres públics, mentre que 164 són de centres concertats. Pel que fa a cicles, 312 ajudes seran per a estudiants de Primària i 143 per a estudiants de Secundària. Els ajuts es dirigeixen a persones empadronades a Inca.

El centre que ha sol·licitat més ajuts és el CEIP Miquel Duran i Saurina, seguit de l'IES Pau Casesnoves i el CEIP Llevant, segons les dades aportades pel Consistori inquer.

stats