Part Forana 15/10/2020

Algaida reinventa la Fira de la Tardor amb una mostra de comerç local i artesanal

La iniciativa 'Ara més que mai' pretén renovar la festa tradicional, que no s'ha pogut celebrar per les mesures sanitàries

T.riera
1 min
Cartell de la Fira./ AJUNTAMENT D'ALGAIDA

ManacorL'Ajuntament d'Algaida, l'Associació de Comerç i Empresa d'Algaida, Pina i Randa i l'Associació Artesania d'Algaida, Pina i Randa han organitzat una mostra per reinventar la tradicional Fira de Tardor, que enguany s'ha cancel·lat a causa de la pandèmia.

Comerços, empreses i artesans han decidit renovar la fira amb aquesta mostra sota el lema 'Ara més que mai'. Així, fins a 21 comerços i artesans obriran les portes els dies 16 i 17 d'octubre en el seu horari habitual amb algunes novetats, promocions i descomptes en els seus productes.

"La iniciativa vol fer partícip el ciutadà de la gran oferta i salut del comerç, empresa i artesania del municipi", apunta la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic i Fires i Mercats, Margalida Fullana. "És una invitació al consum local que cerca aquesta connexió directa amb els clients, amb implicació, empenta i visibilitat per als nostres comerços i artesans locals", afegeix.

A més, els darrers dies d'octubre es duran a terme un seguit d'iniciatives de caràcter cultural, com la representació de Sa Pesta 2020, la Mostra Gastronòmica d'Algaida i altres que s'inclouran en una agenda d'actes i activitats.

stats