Festes
Part Forana 20/07/2022

Algaida arranca les festes de Sant Jaume amb la Dansa dels Caparrots

El mestre Gabriel Oliver Garau ha compost la peça per a l’ocasió

1 min
Cercavila amb els Caparrots i la Banda de Música d’Algaida.

PalmaLes festes de Sant Jaume d'Algaida es varen iniciar aquest dimarts amb una amollada de coets i després, a la Casa de la Vila, es va poder veure la Dansa dels Caparrots. El mestre Gabriel Oliver Garau Torres ha compost la peça especialment per a l’ocasió, coreografiada per Tomeu Gomila Grau, interpretada per la Banda de Música d’Algaida i ballada per la nova colla de caparrots.

La Dansa dels Caparrots de les festes de Sant Jaume del 2022.

D'altra banda, l'horabaixa d'aquest dimarts també es va fer una recollida de les camisetes de Sant Jaume al Casal dels Joves d’Algaida. Es tracta d'una camiseta reeditada amb l'emblemàtic disseny de la camiseta de Titoieta Ràdio de 1996, la qual va ser confeccionada per celebrar el 35è aniversari de l'emissora. Des d’Algaida Jove, animen els algaidins a posar-se-la i engalanar les façanes del poble per fer-les lluir amb els colors del municipi.

El programa de festes presenta una gran oferta enguany amb activitats com tornejos d'escacs i truc, ballades populars, tallers, activitats aquàtiques, sopar a la fresca o concurs de playback, entre d'altres. El dia destacat, però, és el proper 24 de juliol ja que els cossiers faran el quadrat.

stats