Part Forana 14/03/2017

L'Ajuntament de Pollença i els comerços signen un conveni per potenciar el sector

L'administració local dona suport a la promoció amb una aportació econòmica per a onze projectes

Ara Balears
1 min
Representants municipals i dels comerços, durant la signatura del acord de col·laboració.

PollençaAmb l’objectiu de promocionar i difondre el consum al petit i mitjà comerç del municipi, avui dematí l’Ajuntament de Pollença i l’Associació de Comerciants de de Pollença han signat un conveni de col·laboració, que implicarà una aportació econòmica de 15.000 euros del Consistori. També s'ha acordat la creació d’un grup de treball entre les dues parts per tal de desenvolupar propostes conjuntes i millorar les condicions del sector. Per part de l'associació de comerciants, una entitat (www.comerciantspollensa.com) que agrupa un total de 56 comerços del municipi, ha signat el conveni Dolors Domínguez.

Aquest acord regula la col·laboració entre l'Ajuntament i els comerciants i en concret a 11 projectes singulars, entre els quals hi ha la campanya de Nadal, la Fira del vi, el catàleg de comerços, els OPI, el dia del consumidor, el concurs de vídeos, la Fira d’artesania i la decoració nadalenca, entre d'altres.

El conveni s’emmarca en la política municipal de suport al comerç de proximitat i també en la col·laboració amb els productes locals, el petit i mitjà comerç, "que en definitiva reforça la cohesió social, l’economia local i la vertebració social", segons el batle, Miquel A. March. Igualment, des de fa uns anys, l'Ajuntament du a terme iniciatives de formació, subvencions per a decoració, mostradors, etc. Al mateix temps s’intenta ajudar el comerç local davant la competència de les grans superfícies, ha explicat March, qui ha recordat que "l'any passat ja firmàrem un conveni semblant i tenim línies de col·laboració permanent amb el sector".

stats