Part Forana 15/06/2017

Afama de Pollença celebra 20 anys treballant pels malalts d'alzhèimer

Aquest divendres ofereix al Claustre del Convent un sopar i un recorregut, en imatges, per la seva història

Miquel Barceló
1 min
Imatge de la inaguració del centre de dia d'AFAMA, ara fa tres anys.

PollençaL'Associació de familiars i amics d'alzhèimer (Afama) de Pollença celebra demà 20 anys d'activitats al servei dels afectats per aquesta malaltia. Un sopar gala al Claustre del Convent servirà també per fer, en imatges, un recorregut per la història de l'entitat social, segons ha explicat la directora del centre de dia d'atenció als malalts, Maria Morro.

La periodista Neus Albi serà la conductora del sopar gala, "en el qual s'esperen moltes sorpreses" i al qual assistiran representants del Govern balear, el Consell de Mallorca i de l'Ajuntament, a més de representants de quatre associacions més de la Península i una de Mallorca. "Serà alguna cosa més que un sopar", avança Maria Morro.

Afama de Pollença té ara 360 socis. Durant dues dècades d'activitats, ha atès 195 famílies. Actualment n'atén 84 en un municipi de 16.000 habitants. Disposa de centre de dia amb capacitat per a 30 usuaris i un centre d'estimulació per a 26 malalts. Tot això en un espai cedit per l'Ajuntament on atén una mitjana de 58 persones al dia.

stats