Part Forana 14/11/2013

La gent no abandona un Dijous Bo passat per aigua

A mesura que avançava el matí la pluja ha amainat i i Inca s'ha anat omplint de gent

Margalida Bonnin
1 min
La visita de les autoritats al Dijous Bo / M. B.

IncaTot i la pluja que ha caigut durant tot el matí a Inca, el Dijous Bo ha aconseguit omplir la capital del Raiguer de gent. L'únic protagonista, avui, ha estat el comerç, ja que les protestes per l'educació no s'han fet sentir ni veure, al contrari del que bona part dels assistents a l'inici de la volta de les autoritats s'esperaven.

Els regidors del consistori inquer han fet la volteta pel Dijous Bo acompanyats d'altres representants institucionals, com Antonio Gómez, vicepresident del Govern; Núria Riera, consellera d'Administracions Públiques; Martí Sansaloni, conseller de Salut; i Margalida Duran, presidenta del Parlament. També s'hi han pogut veure batles d'alguns municipis de Mallorca; i la portaveu del PP al Parlament, Mabel Cabrer. L'exbatle d'Inca, Pere Rotger, no ha anat al berenar institucional amb les autoritats, mentre que sí que ho ha fet l'expresident del Govern, l'inquer Cristòfol Soler.

Les autoritats han donat el sus a la Fira a les 10 del matí, quan queia aigua de bombolla i els carrers presentaven molt poca afluència de gent. A mesura que anava avançant el matí, però, la pluja ha disminuït i Inca s'ha anat omplint de gent progressivament. Tot i que no hi havia la massificació d'altres anys, els comerciants estaven contents. Molts d'ells han recordat que, si bé avui el dia ha estat més fluix del que s'esperava, ahir horabaixa Inca estava plena a vessar.

stats