PÍNDOLA LEGAL
Opinió 16/04/2016

La notícia legal és que no hi ha notícia legal

1 min

Ja fa molt de temps que no esment cap novetat legislativa de rellevància. Molta sentència, novetats a nivell de la UE, curiositats tecnicolegals, però una llei nova que impliqui millores, incentius o canvis estructurals en el marc econòmic estatal, res de res...

Alguns poden pensar que com menys toquin des de Madrid millor, però el fet que no s'adaptin les normes a les realitats tan canviants en l'àmbit empresarial comença a tenir repercussions.

De moment em consta que s'estan endarrerint mesures de foment a la innovació tecnològica per a pimes, i no arriben els incentius o infraestructures per la falta de govern. Aquestes demores afecten l'economia de tots. La paralització i la poca dinamització de la nostra força productiva, amb més incidència en els elements tecnològics, pot suposar un retard que després costarà molt de recuperar respecte als nostres competidors. I no parlem de la manca de regulació de nous negocis en línia, que crea inseguretat jurídica als sectors clàssics i no permeten el correcte desenvolupament d'aquestes economies col·laboratives.

Allò d'"el millor que pots fer és no fer res" ho deixarem per a presidents en funcions. La pime i la nova economia no poden, ni ho han de permetre.

stats