28/05/2023

El Mallorca tampoc no compareix al Camp Nou

2 min

Tanta sort que la pròxima jornada ja serà la darrera. Després d’haver fermat la permanència, el Mallorca no està paint gens bé el final de la temporada, sobretot en els partíts a fora camp. En aquest penúltim i a can Barça, l’equip de Javier Aguirre tampoc no ha comparegut. Entre altres coses perquè quan encara no havíem arribat al primer minut de joc, el marcador ja assenyalava l’1 a 0, obra d’Ansu Fati. El Mallorca encara no s’ha recuperat del primer cop quan ha vingut el segon embolicat amb una targeta vermella, la que ha vist Amath per una duríssima entrada a Balde, que ha acabat lesionat i substituït per Sergi Roberto. Nou minuts després, un inspirat Ansu Fati ha fet el segon i les poques possibilitats mallorquinistes se n'han anat en orris. El Mallorca, en inferioritat numèrica i amb més d’una hora i quart per endavant, ha desaparegut del camp i ha fet el que ha pogut davant l’allau de joc i oportunitats creades per un inspirat Barça que ha volgut retre homenatge als seus capitans, Alba i Busquets.

Javier Aguirre, que continua sense guanyar el Barça, ha fet canvis a l’alineació, però no li han servit per a res. Avui ha debutat Dominc Greif, però no ha estat el seu dia ni el moment oportú, tot i que el porter eslovac no ha tingut gens de culpa en els tres gols encaixats. De fet, Greif ha intervingut amb encert en tres o quatre oportunitats evitant una golejada més potent. També hem vist jugadors del filial com Gaià i Quintanilla. En el cas del defensa, tampoc no ha semblat el millor escenari i el rival per reaparèixer. Gaià no ha estat gaire afortunat en els dos primers gols. El partit haurà servit d’entrenament perquè cap dels dos equips s’hi jugava res, només el tràmit i quedar, el Barça, com l’equip més poc golejat i tenint el màxim golejador.

El Mallorca sembla que pensa més en les vacances i en el darrer compromís davant la seva afició, que serà diumenge que ve amb la visita del Rayo Vallecano, un dels equips atractius d’aquesta lliga que la setmana que ve acaba.

Periodista
stats