20/05/2023

El Mallorca fa el ridícul a Almeria

2 min

El Mallorca més relaxat de la temporada acaba golejat i fa el ridícul al camp de l’Almeria. L’equip andalús, necessitat de punts i amb una motivació al cent per cent, ha fet un partit rodó i amb tres gols del millor jugador de l’horabaixa n’ha tingut prou. Salvada la categoria per demèrits del rival, el Mallorca torna amb una golejada sense pal·liatius.

Ni amb cinc defenses, ni amb quatre i fent tots els canvis que permet el reglament, l’equip de Javier Aguirre ha estat incapaç de lligar una sola jugada de mèrit i, per descomptat, tampoc no ha xutat entre els tres pals en tot el partit. L’Almeria, que no s’entén com encara no té la permanència assegurada, ha estat molt superior al Mallorca al llarg de tots els minuts. L’equip dirigit pel català Rubi no ha tingut cap problema per desfer-se de l’inoperant equip de Javier Aguirre. El tècnic mexicà ha esgotat totes les possibilitats, ha canviat el sistema, ha fet entrar tots els jugadors disponibles i ni així no ha pogut ni tan sols marcar el que anomenen el gol de l’honor. Qui sí que ho ha fet i tres vegades ha estat un jugador que avui ja serà conegut. El brasiler de 22 anys Lazaro Vinicius ha fet un trio de gols a Rajkovic, gràcies a la ineptitud dels companys de la defensa. Tres gols són difícils de marcar a Primera Divisió, però avui ho ha aconseguit el davanter de l’Almeria, que encara ha tingut més oportunitats.

El Mallorca ha jugat un dels pitjors partits de la temporada i la defensa que ha mantingut l’equip a la màxima categoria ha fet aigua de pertot. I ja se sap: si els mallorquinistes no defensen bé, les possibilitats de guanyar es presenten molt poques vegades, com així ha passat a Almeria. Els locals han estat molt superiors als visitants i en cap moment no han tingut la sensació, ja no de perdre, ni tan sols d’empatar, vista la inoperància futbolística dels mallorquinistes. Les baixes de Galarreta, Morlanes i Jaume Costa s’han notat moltíssim, agreujades per la falta d’intensitat, interès i ganes del Mallorca.

Ens esperen tres partits més per acabar la temporada: desitjam que no siguin com el d’avui, en què, tot i les bones intencions d’Aguirre, ha fet el ridícul. Dijous davant el València i a Son Moix és d’esperar que la imatge sigui una altra.  

stats