09/04/2023

El Mallorca només empata

2 min

Totes les possibilitats s’han fet paleses en el partit que han disputat el Valladolid i el Mallorca. Si un jugador d’apostes el tenia com a victòria, empat o derrota, s’haurà posat dels nervis veient el ritme del marcador. Els dos equips s’han repartit sis gols, un nombre gens habitual en aquesta categoria i que hauria pogut esser més alt si els davanters mallorquinistes sobretot haguessin tingut més encert davant la porteria del català Masip.

Amath ha estat un dels protagonistes quan, amb el marcador d’u a dos, ha tingut l’opció de marcar l’u a tres i sentenciar el partit. Però els locals s’hi jugaven tant o més que els visitants, i han estat a punt d’endur-se’n els tres punts. Amb el marcador a favor (3-2), el VAR ha revisat un penal, l’ha validat i Muriqi ha fet l’empat definitiu marcant el seu segon gol, retrobant-se com a jugador imprescindible i fent un partit més que notable, després d’unes darreres actuacions decebedores. El davanter kosovar ha tornat a ser el que coneixíem: ha fet dos empats, l’u a u i el tres a tres, que dona una bona injecció de moral a l’equip després de sis derrotes consecutives a fora i amb un sol gol a favor.

A Valladolid, el Mallorca n’ha sumat tres, fins i tot el debutant Morlanes ha marcat el primer de la temporada jugant com a titular, quan semblava un jugador totalment descartat, però també és evident que la defensa no ha tingut un bon dia. A Pucela, ha debutat el suec Hadzikadunic devora Raillo i Valjent, i això possiblement ha estat el rebut que han pagat els mallorquinistes. És totalment indiferent si l’equip de Javier Aguirre juga amb cinc defenses o quatre, ja que les badades es paguen i els tres gols han estat possibles gràcies al descontrol defensiu. En tot cas, i vists els resultats dels equips implicats en la permanència, el punt és molt bo.

El Mallorca tindrà una altra sortida, dilluns a les nou del vespre a Vigo. A Balaidos, l’espera el Celta, un equip que tracta molt bé la pilota i que ve de rescatar un punt del camp del Sevilla quan ho tenia tot perdut.

Periodista
stats