Opinió 05/01/2019

Les cares del dia

Ara Balears
1 min
Les cares del dia

Sebastià Sansó

Que el nombre de sancions relacionades amb els residus perillosos s’hagi multiplicat quasi per cinc en dos anys és indicatiu del poc control que s’exercia sobre aquesta activitat. El director d’Educació Ambiental del Govern ha apostat per mesures sancionadores però també per incentivar als municipis a millorar la gestió dels residus.

Bela- Lobedde

Nascuda i criada a Vilanova i la Geltrú, encara ha de sentir-se dir que “parla molt bé el català”, com si fos estrany. Per això, aquesta activista catalana fa poc publicà el llibre Ser mujer negra en España, en què explica les seves vivències en primera persona i recorda el gran racisme que, igual que passa amb el masclisme, travessa la societat catalana i espanyola.

Angélica Pastor

Tot i que la regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Palma té part de raó quan dona la culpa de la precària situació del cos de bombers de Palma als anteriors equips de governs, el que és cert és que quan es tracta d’acabar amb mancances en matèria de seguretat les accions de millora haurien de tenir màxima prioritat i no esperar a final de legislatura.

stats