22/10/2022

Kang In Lee enfonsa el seu exequip

2 min

Un extraordinari gol de Kang In Lee, exjugador del València, ha enfonsat l’equip de Genaro Gatusso. La maniobra del jugador sud-coreà dins l’àrea petita la podríem considerar obra d’un crac, un gol que hauria firmat qualsevol pilota d’or, fos argentí o portuguès. Gràcies al gol de Kang In Lee, el Mallorca suma la tercera victòria a la lliga, la segona fora camp. Després de veure com el partit li fugia de les mans, amb un penal de xitxarel·lo comès per Antonio Sánchez, Javier Aguirre no s’ha torbat ni un minut a reaccionar i exercir d’entrenador veterà. Aguirre ha introduït tres canvis de cop que han estat determinants per al resultat final, la reacció de l’equip i, en conseqüència, per sumar tres punts que li van mel, després que només en tingués un de nou possibles. 

Després del resultat de Sant Sebastià, el grup mallorquinista s’acostava perillosament a la zona calenta de la classificació. Presentar-se a Mestalla amb pocs gols a favor i amb les males sensacions que transmetia l’equip no era bon senyal i hi havia pocs futbolers que pensassin no ja en la victòria, sinó a treure un simple empat. Després d’una primera part desesperant, amb Muriqi aixecant els braços i demanant qualque pilota en condicions, la segona ha representat un exercici molt diferent, sobretot després del penal marcat per Cavani i els canvis introduïts per Javier Aguirre. 

L’entrada de Dani Rodríguez, molt motivat; Baba, concentrat, i Amath, al contraatac, el Mallorca ha semblat un altre equip, gairebé desconegut. Fins i tot Ruiz de Galarreta s’ha sentit més alliberat i ha estat a punt de marcar, després que Muriqi fes l’empat momentani. Evidentment, l’equip ha entrat en el 4-4-2, com ja va fer a Anoeta, i ha semblat un altre conjunt. A la fermesa defensiva, ja habitual, els migcampistes s’han centrat més i han agafat confiança. El València ho ha intentat, però s’ha vist impotent, tot i que encara quedava més d’un quart d’hora per acabar el partit. 

Haurà valgut la pena esperar més de deu anys per tornar a veure una victòria del Mallorca a Mestalla. Una victòria, en tot cas, merescuda i a la vegada sorprenent, que li convindria ratificar divendres que ve a Son Moix davant un vell conegut. L’Espanyol, que dirigeix el mallorquí Sergi Darder des del centre del camp, sempre ha resultat un partit especial pels mallorquinistes. Amb el coixí dels tres punts de València. s’afrontarà de manera molt diferent. 

stats