19/05/2024

Darder torna a ser determinant

2 min
Sergi Darder durant el partit

S’ho ha pagat passar nervis fins al darrer minut per veure un poc de futbol i gràcies a Darder, que avui ha fet el seu millor partit. El jugador d’Artà, dolgut per no haver respost a les expectatives que va crear el seu fitxatge, s’ha reivindicat amb la millor actuació de la temporada, després de ser titular en les dues darreres jornades i marcant gols decisius tant a Pamplona com a Palma. Sergi Darder també ha acabat demanant l’hora, esgotat i rendit a l’immens esforç físic que ha fet davant l’Almeria i contenint l’enorme càrrega emocional del darrer partit de la temporada a Son Moix. Sense cap dubte, el deu del Mallorca ha de dur el control del joc la temporada que ve, en què la plantilla haurà fet net i començarà un altre curs segurament amb un nou entrenador. No era normal veure les pobres actuacions de Sergi Darder durant aquesta temporada, que, per sort, ha acabat de la millor manera quan queda una jornada.

El partit contra l’Almeria ha tingut moments intensos i fins i tot de bon joc, però les pèrdues i la precipitació han fet que els de Pepe Mel s’hagin avançat amb un gran gol de Bruno Langa, que segurament mai no havia somiat. La deficient col·locació de Rajkovic també ha ajudat molt. Amb l’u a dos, la por s’ha instal·lat a l’equip fins que ha aparegut Sergi Darder amb dues bones oportunitats i el gol definitiu per deixar l’empat a dos que ha donat la permanència matemàtica al Mallorca. Però aquesta campanya no ha estat per tirar coets. Al final, bé ha anat; s’ha aconseguit l’objectiu de salvar la categoria, però ha estat gràcies als demèrits d’equips com el Cadis. El Mallorca es reafirma com l’equip que més empats ha acumulat, ni més ni menys que setze.

Javier Aguirre pot bravejar de no haver estat ni una sola jornada en zona de descens i té raó. L’aficionat mallorquinista, tot i que ha tornat a respondre amb una gran entrada, no està gaire satisfet del joc presenciat a Son Moix, i sobretot fora camp. Podria ser que el Mallorca acabàs havent guanyat un sol partit, contra el Celta, si no ho fa diumenge que ve a Getafe. La majoria de partits han estat una tortura i l’avorriment ha presidit cada jornada. Per sort, això s’ha acabat i serà hora d’esperar millors moments, això sí, una temporada més a Primera.  

Periodista
stats