30/12/2022

10 anys de l’ARA Balears gràcies a vosaltres

2 min

Aquest darrer article de l’any vol obrir-se al futur. Primer, per donar-vos els molts d’anys i desitjar-vos totes les coses bones per a l’any que comença. Després, per contar-vos que aquest 2023 l’ARA Balears fa 10 anys. Ens sembla mentida als que hi érem aquell 23 de maig del 2013, però segur que també els ho deu semblar a tots aquells que ens asseguraven que un diari en català tan ambiciós no duraria ni dos anys. Encara no me’n puc avenir que hi hagi tanta gent que pensi que és una anomalia que existeixi un diari en la llengua d’un país, la que coneix la immensa majoria de la població. Al marge de la qüestió lingüística, o al seu costat, hi ha el periodisme. I a l’ARA Balears, us ho assegur, ens esforçam molt per defensar el periodisme, que és tan necessari, per informar amb rigor i amb una mirada que intentam que vagi més enllà de l’evidència, crítics però propositius. N’estam satisfets.

Hi ha hagut, i hi ha, moments molt difícils. L’ARA Balears va néixer en temps de crisi i se n’ha encadenada una rere l’altra. Nosaltres, a més, hem d’afegir aquest incomprensible sostre tan baix que es posa a tota empresa que s’expressi en català a les Illes, especialment en el món de la comunicació. Un desig per al 2023 és que entre tots siguem capaços de rompre aquest sostre i que l’ARA Balears pugui créixer i continuar millorant per contribuir a una societat més informada i millor. Per moltes més dècades.

Us necessitam, com a lectors i com a interlocutors crítics. Aquests dies, l’ARA Balears us convida a regalar tres mesos de subscripció digital a tots els vostres amics i coneguts, sense que us costi res. De fet, no costa gens i tots en sortim guanyant. Bon any a tots i gràcies per ser-hi. 

stats