Misc 25/12/2014

Una activista de Femen intenta endur-se el nen Jesús del pessebre del Vaticà

La dona, amb els pits descoberts i la paraula 'God' escrita al cos, ha estat detinguda per agents de la gendarmeria vaticana

Efe
1 min
Aquest és el moment en què la dona ha estat detinguda per un membre de la gendarmeria vaticana / EFE

RomaUna presumpta activista del grup feminista Femen ha intentat aquest dijous endur-se la figura del nen Jesús del pessebre instal·lat a la plaça de Sant Pere del Vaticà, però ha estat detinguda per agents de la gendarmeria vaticana.

La dona, amb els pits descoberts i amb la paraula 'God' (Déu) escrita al cos, ha irromput a la plaça de Sant Pere mentre el Papa llegia el seu missatge de Nadal des del balcó de la lògia central de la basílica. Mentre cridava alguns eslògans contra l'Església catòlica, la dona ha aconseguit pujar al pessebre monumental col·locat a la plaça i ha agafat la figura del nen Jesús, però mentre intentava escapar amb la imatge ha estat immediatament detinguda per un gendarme vaticà, que l'ha cobert amb la seva capa.

No és la primera vegada que activistes de Femen realitzen una acció al Vaticà. El 14 de novembre diverses dones van irrompre amb els pits descoberts a la plaça de Sant Pere per protestar contra la visita del papa Francesc al Parlament Europeu.

stats