Amor
Misc 13/08/2023

Cesc Casanovas: “La parella és com la ideologia, està bé abraçar-la, però no massa fort”

Actor

2 min
Cesc Casanovas.

La Sara va començar a seguir el Cesc Casanovas a Instagram perquè n’era fan. L’havia vist a Lo Cartanyà i al Polònia i sempre li feia molta gràcia. Tot sovint li contestava les històries o li enviava algun comentari, així que l’actor la tenia bastant vista. Feia més d’un any que xerraven quan ella va decidir llançar-se. "Va ser molt directa, com ho són ara tots els joves. Em va dir: «Escolta, no cal que em convidis a la teva boda però convida’m a la nit de noces»".

Així que, després de moltes estones de conversa, la Sara i Casanovas van quedar per fer un còctel a la Casa Bonay, a la Gran Via/Bailèn. El bon feeling que havien tingut a distància, diu l’actor, es va confirmar aquella nit: “Vam fer-nos un petó i aquell dia va començar la nostra història”.

Els primers passos de la relació van ser a distància, ja que ella se n’anava una temporada a Madrid, cosa que va fer que es coneguessin a poc a poc, sobretot a través de videotrucades a Instagram. “Vaig anar descobrint coses d’ella que m’agradaven i que al principi no havia vist, com ara el sarcasme fi”, diu l’actor. Quan ella va tornar a Catalunya finalment van poder veure’s més sovint, tot i que amb uns quants quilòmetres pel mig, ja que ella viu a Sabadell i ell a Arenys. “La nostra trobada perfecta és un dia que jo no tingui Polònia l’endemà, i que no calgui matinar. Quedar a Barcelona un dimecres al matí i anar a passejar, passar per la Central a tafanejar llibres o jugar a jocs de taula en alguna botiga friqui del passeig de Sant Joan”, exemplifica l’actor. 

Casanovas explica que de vegades la diferència d’edat –es porten 25 anys– fa que algunes persones els mirin malament pel carrer, i fins i tot alguna vegada els han fet algun comentari. “És jove però va amb un mòbil d’aquests que només serveixen per fer trucades”, revela, rialler, l’actor. 

Per a Casanovas, el secret d’una relació feliç no té res a veure amb l’edat, sinó amb la llibertat personal: “Tinc la teoria que no viure junts és el que fa que una relació funcioni”, defensa l’actor, que afegeix: “La felicitat no ha de dependre només de la parella, malgrat que hi hagi gent que ho aboqui tot allà. Que la parella funcioni no vol dir que t’hagis de casar i anar a viure junts. Hi ha moltes maneres de funcionar”. Amb les relacions de parella, conclou Casanovas, passa el mateix que amb les “creences i ideologies”: “Està bé abraçar-les, però sense prémer massa”.

stats